Welkom bij SDS-CONCEPTS. Dit staat voor Service, Design en Style. Onze beloften zijn dan ook simpel, Uitstekende service en aantrekkelijke prijzen.

 

Service: Wij stellen ons graag ten dienste voor uw bedrijf, projecten en uw klanten. Professionele diensten voor bedrijven. Administratieve dienstverlening bij u op kantoor of bij ons uitgevoerd. Onthaal en receptie, dienstverlening en verkoop. Bij u in de winkel, op uw bedrijf en evenementen. Van het aanvullen en logistiek tot de dienst na verkoop. Uw helpende hand waar u die nodig heeft.

 

Design: Gestart vanuit onze verkoop ervaring en de passie voor dit gebeuren. Daarom bieden wij via onze webshop een uitgebreid productengamma aan. Er zijn namelijk heel wat bedrijven en kunstenaars die fantastische producten ontwerpen en maken. Deze helpen wij dan ook zeer graag verdelen. De nadruk ligt hier op lokale ondernemingen en kunstenaars met oog op de ecologische voetafdruk.

 

Style: Met onze producten willen wij u stijlvolle en lokale producten aanbieden voor in en rond de woning. Met diezelfde tijdloze stijl ontvangen wij uw gasten of klanten en voeren wij de ons gevraagde taken professioneel uit.

 

Het is eveneens de bedoeling om met ons bedrijf lokale en sociale projecten te steunen. Steeds tot uw dienst, met net dat iets meer.